Regelmatig onderhoud aan uw auto is belangrijk. Zo voorkomt u verrassingen en worden eventuele mankementen op tijd gesignaleerd.

Kleine onderhoudsbeurt vanaf €89,- inclusief BTW (afhankelijk van merk/model)!

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto bij Car-Direct altijd op diverse punten gecontroleerd. Wanneer wij defecten/mankementen constateren nemen wij altijd contact met u op voor een passend advies!

Verder bestaat een kleine onderhoudsbeurt uit het verversen van de motorolie en het vervangen van het oliefilter. Uiteraard zorgen wij ervoor dat ook alle andere vloeistoffen zoals koelvloeistof, remolie en ruitensproeiervloeistof op het juiste peil staan.

Grote onderhoudsbeurt vanaf €155,- inclusief BTW (afhankelijk van merk/model)!

Bij een grote onderhoudsbeurt wordt uw auto bij Car-Direct op 50 tot 100 punten gecontroleerd (afhankelijk van het merk/model). Wanneer wij defecten/mankementen constateren nemen wij altijd contact met u op voor een passend advies!

Austin Healey 3000

Car-Direct is er ook voor uw oldtimer!

Verder bestaat een grote onderhoudsbeurt uit het verversen van de motorolie en het vervangen van het oliefilter. Afhankelijk van de onderhoudsinterval kunnen ook de volgende werkzaamheden aan uw auto nodig zijn:

  • Verversen remolie
  • Verversen koelvloeistof
  • Vervangen interieurfilter
  • Vervangen brandstoffilter
  • Vervangen luchtfilter
  • Reinigen van de motor met Forté

Tevens kan het nodig zijn diverse slijtage onderdelen aan uw auto te vervangen zoals remschijven, remblokken, banden etc. Car-Direct adviseert u hier graag in!

APK

Car-Direct is een erkend RDW APK-Keuringsstation. Of u nu een camper heeft met een benzinemotor, LPG of een dieselmotor, bij ons kost de APK Keuring u slechts €29,95 incl. BTW!

Wij werken o.a. aan: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo. Staat uw merk er niet tussen? Geen probleem! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!